Lidmaatschap

  • Aanvullende bepalingen reglement met betrekking tot afwijkend lidmaatschap.

IJCCL Capitals is een trotse en groeiende ijshockeyclub die breedtesport hoog in het vaandel heeft staan. Wij beiden alle kinderen de kans om ijshockey op elk niveau te beleven in trainings- en wedstrijdvorm. Alle kinderen die trainingen volgen bij de Capitals worden, in overleg met de ouders en het kind zelf, ingedeeld in de wedstrijdteams. De wedstrijdteams spelen wedstrijden in de competitie van de Nederlandse IJshockeybond.

De club hanteert het algemene beleid dat leden volledig kiezen voor hun club IJCCL Capitals Leeuwarden. Dat houdt in dat onze leden in principe zowel trainingen volgen binnen de club en tevens uitkomen voor wedstrijden namens IJCCL Capitals Leeuwarden. Vanuit de gedachte om zoveel mogelijk kinderen de mogelijkheid te geven de ijshockeysport te beoefenen zijn er enkele uitzonderingen hierop:

1) Uitsluitend trainen / geen competitiewedstrijden.
– Altijd in overleg met TC en bestuur.
– Contributie volledig op basis van indeling trainingsteam.

2) Uitsluitend trainen / competitiewedstrijden bij een andere club.
– Altijd in overleg met TC, teamleiding en bestuur.
– Contributie: Volledig op basis van indeling trainingsteam.
– Duidelijke afspraken over sportieve houding van de speler binnen IJCCL Capitals. Hiervoor zal een gesprek plaatsvinden tussen Speler / ouder / TC.

3) Vertrek lid.
– Opzegging dient vóór 31 mei van het komende competitiejaar te worden gedaan via e-mail (info@capitalsleeuwarden.nl).
– Bij opzegging na 31 mei van het komende competitiejaar brengt de club automatisch 6 maanden contributie in rekening. Vrijgave van ledend vindt uitsluitend plaats nadat aan alle financiële verplichtingen is voldaan.