Ice Hockey Camp

Bekijk het schema van IJshockey kamp Leeuwarden
Czech international ice hockey camp komt naar Leeuwarden!
Meld je nu aan

Ook zijn wij nog op zoek naar chauffeur(s) die kunnen pendelen tussen ALIBI Hostel en de 11stedenhal. Dit voor de deelnemers die daar logeren tijdens het kamp.

Dit wordt mede mogelijk gemaakt door ORANGEGAS.

Capitals Leeuwarden is samen met Capitals Connect bezig met het realiseren van een super mooi evenement. Het Czech international  ijshockey camp komt naar Leeuwarden van 17 t/m 20 sept 2020.

Wij willen de 'Caps' hiermee op de kaart zetten en een kamp ook in het Noorden mogelijk maken. Iedereen in heel Nederland mag en kan zich opgeven !!! Wij zijn nog op zoek naar sponsoren die hun bedrijfsnaam hieraan willen koppelen. 

Wilt u met uw bedrijf een bijdrage doen aan bv de ijsuur, eten drinken etc.? Graag... dan maakt Capitals Connect er een groot succes van !!!
Wij brengen als dank een kampboekje uit met advertenties van uw bedrijf, en u mag tijdens het kamp uw bedrijf promoten middels een banner oid.

Uw logo of promovideo 4 dagen lang op een groot scherm in de blauwe hal van de 11stedenhal. Uw naam in het boekje wat wordt uitgeven over het Czech international  ijshockey camp.

Voor meer info kunt u bellen met Olof Koopmans tel : 0648794377

EXTRA INFO :

Link van het kamp : https://www.youtube.com/watch?v=z0rmNPOvvEo

Link overnachtingen : ALIBI Hostel www.alibihostel.nl

Ontvang 10 % korting op uw verblijf incl ontbijt.

Alleen bij boeking via hun eigen site : Kortingscode die u daarvoor gebuikt is:  Hockey2020

( let hierop de hoofdletter gevoeligheid )Bij vragen zijn zij telefonisch bereikbaar. Contactpersoon is  Marieke Mostert.

Mailen kan naar info@alibihostel.nl of bellen met +31 6 120 77 449.

 

                         

Wij zijn voor dit kamp op zoek naar vrijwilligers, denk aan EHBO, begeleiding bij de off ice trainingen, het verzorgen van lunchpakketten, fruit, drinken
Meld je nu aan